La 5 ani de când nu mai este prim-ministru, Victor Ponta a vorbit la Digi 24, despre relația pe care a avut-o cu președintele Traian Băsescu.

“Domnul Băsescu nu venea la Palatul Victoria pentru că nu îl invitam. Când mă duceam eu la Cotroceni, domnul Băsescu, tocmai pentru că știa că nu beau whisky, pentru că domnul Băsescu e un personaj… îmi punea imediat! Știa că nu beau, dar știa și că nu pot să-l refuz, că nu începi discuția cu un om refuzându-l…” – a declarat fostul premier La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

Ponta a spus că nu s-a împăcat cu Traian Băsescu. “Eu știu că e frumos… că, în general, toate filmele sunt frumoase cu happy end, dar nu, nu m-am împăcat. Când o să-mi scriu memoriile, o să scriu o carte numai despre relația cu Traian Băsescu. Este un personaj, nu e plictisitor, e un personaj spumos. Dar altfel… să ne împăcam, să fim prieteni, nu, nu, să nu exagerăm. “ – a spus Ponta.

Întrebat de poreclele date de fostul președinte, Ponta a spus cu autoironie: “Îmi spunea pisic, dar după… a fost aia cu “puie, Monta” care a bătut tot. Aia a fost apogeul! Dacă nu ai o poreclă, nu exiști ca om politic. La un moment dat, spuneam că dacă nu apar și eu pe prima pagină în Cațavencii, înseamnă că nu sunt, nu că râd de mine.”

Articolul precedentINTERVIU EXCLUSIV Liviu Dragnea, Episodul 2. Acuzațiile sale după inculparea în dosarul Tel Drum: O să fiu folosit în campanie. Am făcut ceva prostii pe la garaj și trebuie să fiu inculpat
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 11. De la priza de Teleorman, la drona bulgărească