Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi că Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei, el precizând că sunt alegeri într-un singur tur, există două bazine mari în Bucureşti şi în funcţie de cine va mobiliza mai bine bazinul electoral, va câştiga alegerile.

Primarul Capitalei a fost întrebat într-o conferinţă de presă despre sondajul de opinie care o dă pe Gabriela Firea la 29% şi dacă există un risc ca aceasta să câştige alegerile în 9 iunie.

”Evident, eu am spus asta de foarte multă vreme, este o chestiune de mobilizare. Sunt alegeri într-un singur tur, există două bazine mari în Bucureşti, unul anti-PSD, sau să îi spunem de dreapta şi unul PSD, sau să îi spunem de strânga şi în interiorul acestor bazine, fiind mai mulţi candidaţi, oamenii se orientează spre cel mai bine plasat”, a afirmat Nicuşor Dan.

 
 

El a precizat că în funcţie de cine va mobiliza mai bine bazinul electoral, va câştiga alegerile.

”Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei”, a mai spus Nicuşor Dan. Despre şansele lui Sebastian Burduja, Nicuşor Dan a spus că acesta nu are şanse.

 
 
Articolul precedentTU DECIZI. Dosar de candidat: Radu Mihaiu, primarul care și-a dat în judecată primăria și a câștigat
Articolul următorTU DECIZI. Dosar de candidat: Felix Stroe, baronul PSD de Constanța cu patru case și zeci de hectare de pădure