Robert Negoiță, candidat la un nou mandat de primar al Sectorului 3, a publicat duminică „Episodul 2” din ceea ce politicianul spune că va fi o serie de dezvăluiri despre „mafia retrocedărilor”. El invocă în acest context numele lui Antonel Tănase, șeful Secretariatului General al Guvernului.

„Episodul 2 – Gura păcătosului…

V-am promis ieri că voi continua seria dezvăluirilor despre mafia retrocedărilor și presiunile imense pe care le face în aceste zile pentru a pune mâna pe hălcile de spații verzi și parcuri pe care le-a furat din Sectorul 3. Acum, dacă privim ultimele două săptămâni prin această perspectivă, parcă înțelegem mai bine declarațiile făcute de aliații politici ai acestor indivizi.

Prima – Ludovic Orban, nimeni altul decât premierul României, spune imediat după suspendarea mea: “Trebuie sa scăpăm de Robert Negoiță!”.

Celălalt individ, trimis de PSD de această dată, să-și dea mâna cu interesele dubioase ale acestor inși, un om cu antecedente serioase în zona matrapazlâcurilor cu retrocedări de terenuri și cu exproprieri bănoase la nivelul întregii capitale, amenință toți angajații Primăriei și face presiuni “să dea orice despre Negoiță”.

Interesantă alianță PSD- PNL la Sectorul 3, dar mai ales foarte interesant că celebrii auto-intitulați apărători ai spațiului verde, ai parcurilor, și aici mă refer la vajnicii USR-iști, tac mâlc în fața acestei combinații politice cu mize de miliarde. Ori sunt complici, ori sunt luați de fraieri, lucru care nu m-ar mira…

Ei bine, după elanul de moment, când au crezut că-și pot rezolva retrocedările, pardon moștenirile PD-L- iste în trei săptămâni, acești oameni și-au dat seama că le este totuși imposibil și au nevoie de mai mult timp….

Așa se face că s-au așezat noaptea ca hoții la o masă în IOR, înțeleg că le-a plăcut foarte mult parcul nostru, și au început să pună pe hârtie planuri mai elaborate de șantaj, amenințări și scenarii fanteziste, doar, doar, vor reuși să rezolve tema pe care au primit-o în Sectorul 3. Despre toate acestea, în episodul de mâine seară când încep sa explodeze și Bombele…

Dar, ca să-i facem să doarmă neliniștiti, spun doar atât: mâine seară intră în scenă și Antonel Tănase. Cum care Antonel? Șeful Secretariatului General al Guvernului, mâna dreaptă a premierului Orban. Ca să știți despre cine vom vorbi mâine, vă invit să căutați istoricul acestui personaj pe google. Veți înțelege mai ușor despre cine vorbim, dar mai ales ce-l recomandă.

Pe 28, totul revine la normal. Tic- tac, tic- tac…”, a scris Robert Negoiță pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentVictor Ponta: Va fi o criză mai rea decât în 2010. Față de Orban, Boc este un adevărat om de stat
Articolul următorCovid-19. Comunicat Realitatea PLUS