Victor Ponta a fost ofițer SIE. O spune răspicat fostul său coleg de partid, Miron Mitrea.
Invitat permanent al emisiunii Culisele Puterii, Mitrea susține că, pe vremea când era secretar general al PSD, Victor Ponta i-ar fi mărturisit într-o discuție privată apartenența la SIE. Mitrea a reamintit că Victor Ponta avea relații și cu SRI prin intermediul nașului său de cununie, George Maior, și a criticat în termeni categorici amestecul serviciilor de informații, al oamenilor din aceste structuri, în jocurile pentru Putere.
În context, consultantul politic i-a explicat jurnalistei de la Realitatea Plus, Nicoleta Cone, că este binevenită interdicția activității în anumite domenii de decizie pentru ofițerii trecuți în rezervă. “România a avut mandate de înregistrare cât toată lumea la un loc într-o anumita perioadă”, a arătat Miron Mitrea, declarându-se convins că această meteahnă s-a mai diminuat, dar nu se îndoiește că liderul AUR, George Simion, este “urmărit și ascultat legal și ilegal”.  Fostul secretat general al PSD și ministru în Guvernul Năstase a arătat că în perioada în care deținea funcții politice a fost monitorizat indirect prin intermediul unei cercetări deschise pe numele aghiotantului său.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentRealitatea PLUS face public contractul de privatizare a PETROM – cum s-au pus românii în genunchi în fața austriecilor. Ediție explozivă Culisele statului paralel, duminică, ora 21
Articolul următorVictor Ponta: Eu chiar am crezut in “Unire” dar nu o mai vad nici la Iasi, nici in alta parte – fiecare “pentru el”