Analistul politic Miron Mitrea crede că cele 2 recente scandaluri legate de 2 politicieni surprinși cu droguri asupra lor sunt, mai degrabă, exemple de prostie a protagoniștilor, dar tabăra politică din jurul premierului Florin Cîțu ar avea interesul să se folosească de ele pentru a pune într-o altă lumină speculațiile care-l vizează chiar pe premier.

Consultantul politic a făcut referire, în primul rând , la cazul purtptorului de cuvânt al AUR, care a fost reșinut chiar în clădirea Parlamentului, cu o canitate de droguri asupra lui, despre care a li declarat că sunt pentru consum prorpiu.

“N-aș zice că e e tupeu, ci prostie, Când ocupi o funcție publică, e bine să te lași de asemenea obiceuri, chiar dacă le ai. Nu e bine sa bei, e bine să-ți vezi de familie, sa nu te drohghezi, sigur asta e bine să faci în general, dar mai ales când ești la un asemena nivel.”, a afirmat Mitrea, în emisiunea Culisele Puterii.

Analistul politic a precizat însă că evenimentul a căpătăt o cu totul altă conotație în actualul context. “După discuția din jurul premierului Florin Cîțu, cu consumul de droguri, te aștepți ca această discuție să fie împinsă și spre alte partide. (…) Ori oameni care-l sprijină pe premier si vor să arate că există astfel de persoane care consumă droguri și la PSD și la AUR, la AUR un purtător de cuvânt și un consilier PSD de la Maramureș.(…)

În politică, dacîă intri într-un necaz, faci hora mare, adică îi tragi pe toți după tine, încât lumea să nu mai dsitingă. Văd că George Simion a priceput asta și când consilierul lui a fost prins cu droguri a început să glumească că nu-l pune premier, că și despre Cîțu s-a spus că a consumat droguri.”

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Cum a ajuns pastorul liberal-conservator Robert Sigartău în echipa “progresistă” a lui Florin Cîțu
Articolul următorMiron Mitrea despre Ciolacu în Vama Veche și Barna cu “bebelușul USR Plus”: 2 exerciții de imagine ratate