De 3 ani, 13 miliarde de euro zac nefolosiți de ministrul care ne încălzește casele cu achiziții de blugi. De 3 ani, România este între cele 7 state europene  care au acces la Fondul de Modernizare și  prin care are la dispoziție exclusiv un buget de 13 miliarde de euro. Dar, din cele 13 miliarde de euro, Virgil Popescu nu s-a investit niciun euro, nu a fost făcut niciun proiect, nu s-a derulat niciun program. Titularul este Ministerul Energiei, condus de 3 ani de liberalul Virgil Popescu.
Într-un interviu acordat jurnalistului Bogdan Chireac, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut descentralizarea acestui fond și deschiderea accesului  agenților economici pentru a accesa programe care să le asigure independența economică.
Reamintim că in plină criză energetică europeană, ministrul de resort de la București, Virgil Popescu, face apologia traiului auster și reclamă la blugi, obiect vestimentar ideal pentru asigurarea confortului termic în orice anotimp.
De menționat că blugii sunt originari din SUA, țară reprezentată David Muniz, însărcinat diplomatic pentru afaceri al SUA la București și prieten bun al celui mai longeviv ministru liberal, Virgil Popescu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentJoe Biden vorbește de riscul unui „Armaghedon” nuclear după amenințările nucleare din Rusia – Mesaj de forță de ziua lui Putin
Articolul următorPonta: ”In Romania “lupta anticoruptie” si discursurile sforaitoare despre “lupta pt justitie” au fost doar arme prin care adversarii politici sa fie inlaturati”