Ce s-a întâmplat în sufrageria lui Gabriel Oprea este nimic pe lângă ce s-a pus la cale în sufrageria lui Vasile Dîncu: dovada clară că Serviciile s-au implicat masiv în politic. Invitat, duminică seara, la Realitatea PLUS, fostul șef al PSD Liviu Dragnea a declarat că Vasile Dîncu a avut propria “sufragerie” unde s-au pus la cale și s-au negociat direcții și conducători. Cu ce drept, însă?

Detalii explozive dezvăluite de Liviu Dragnea, la Realitatea PLUS. Invitat, duminică seara, la Realitatea PLUS, în emisiunea “Culisele statului paralel”, fostul șef al PSD a relatat, în exclusivitate, un episod șocant petrecut după alegerile parlamentare din decembrie 2016, când Florian Coldea și Eduard Hellvig, capii SRI, au făcut presiuni asupra lui să-l pună pe Vasile Dîncu premier.

 

„PSD este predat total la Iohannis de actuala conducere. E complice prin acţiunile conducerii la jaful naţional. PSD este complice la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai rea a românilor. Cu Dîncu a fost presiune să fie pus premier în 2017. În seara aceea, am terminat conferinţa din Băneasa şi mergeam spre sediul partidului. M-a sunat Vasile şi m-a rugat să trec pe la el. Acolo erau Hellvig şi Coldea. I-am salutat, m-au felicitat. Am ciocnit un pahar pentru victoria în alegeri, după care a început o discuţie ciudată despre cine va fi prim-ministru. Fiind întrebat şi de Hellvig şi Coldea de ce nu-l propun pe Dîncu prim-ministru. Le-am zis că sincer nu m-am gândit şi nu e nici locul în care să discutăm aşa ceva. Discuţia a degenerat foarte urât. A doua zi, la ora 12, Hellvig a venit la mine acasă. A venit şi cu mâncare să mâncăm împreună, să-mi spună să nu se înţeleagă greşit discuţia din seara anterioară. Apoi a zis că merge la Iohannis. Nu au lăsat niciun partid în care să nu se infiltreze. Cel mai mult în PSD. Cu o excepţie, Gabi Firea”, a declarat Dragnea.

 

Articolul precedentA murit jurnalistul Horia Alexandrescu. Fiica sa, Anca Alexandrescu, a făcut anunțul
Articolul următorMinistrul Educaţiei: Nu ne jucăm cu copii deschide şcoala – închide şcoala