Președintele Pro România, Victor Ponta, a vorbit, duminică seara, la România TV, despre epidemia de coronavirus și despre ceea ce nu face actualul guvern.

“Urmează 6 decembrie și apoivom fi închiși cu toții. România se închide pe bucăți, deși nu se știe de ce într-un loc se închide și în altul nu. Economia românească se duce de râpă și noi nu vrem să folosim ceea ce se folosește în alte țări.

Nu facem teste rapide. Comisia Europeană a recomandat acest lucru. Costă 40 de lei un asemnea test. Cu acest test poți să deschizi școlile, am putea să-l folosim în spitale.

Am aflat de la un medic că în Sibiu nu sunt teste, iar în Constanța peste 5 zile te programează la test.

Noi nu testăm în România dintr-un motiv. Când testezi mai mult, apar mai multe cazuri. Pentru obiectivul de a da bine la alegeri, noi nu facem nimic.

Nu există campanie electorală, pot să scriu pe rețelele sociale. dar omul vrea să-l vadă în ochi pe candidatul Ponta. Nu s-a dorit să se facă campanie electorală.Noi de 6 ani nu avem nici o dezbatere între candidați.

Sper ca oamenii să vină la vot, sper și-mi doresc ca românii la vot pentru a schimba acest guvern”, a spus Victor Ponta.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 113. România este din nou rușinea Europei
Articolul următorTăriceanu: „O nouă măsură fără cap și coadă luată de guvernul Iohannis-Orban: carantinarea localităților din jurul Bucureștiului!”