Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că premierul Ludovic Orban a cumpărat primari direct de la bugetul de stat prin alocarea unei sume de 300 de milioane de euro. Ponta arată că Ludovic Orban ia decizii mai revoltătoare decât Liviu Dragnea și remarcă că în timpul guvernării PSD se protesta, în timp ce acum este o liniște totală.

”Cititi postarea de mai jos a jurnalistei Carmen Dumitrescu/ dupa care cititi stirea din aceasta dimineata: Ludovic Orban tocmai a dat 1,3 miliarde de RON ( 300 milioane EURO) din Buget pentru “acoperirea nevoilor urgente ale administratiilor locale” !

Guvernul a alocat 1,34 miliarde de lei din fondul de rezervă pentru „acoperirea nevoilor urgente” ale administrațiilor locale

NU ii mai certati pe primari ca se vand PNL si lui Orban / certati-va pe dvs, toti cei care vedeti aceasta coruptie institutionalizata la un nivel fara precedent – si o considerati, acum , normala ; doar pentru ca este practica de Orban – nu de Dragnea ; de PNL – nu de PSD !!!

1. Cand aloca Dragnea bani din Fondul de Rezerva pentru primari ( niciodata nu a alocat macar un sfert din ce da azi Orban) striga toata lumea , se protesta, se faceau plangeri penale – acum LINISTE

2. Cand a luat Dragnea primari PNL la PSD dl Klaus Iohannis a fost la Parchet si i-a facut plangere penala / acum Orban cumpara direct cu bani de la Buget primarii PSD si toata lumea : LINISTE

3. Cand a spus Dragnea ca nu are bani de cresterea alocatiilor propusa de PNL am sarit toti sa il linsam ca nu da banii copiilor / acum Orban nu da alocatiile marite chiar la propunerea si cu votul PNL – LINISTE !

Nu sunt eu cel care sa-l planga pe Dragnea – dar nu mai fiti asa ipocriti sa il acuzati pe un primar care, spre deosebire de voi, are curajul si cinismul sa spuna adevarul !

Iar eu sunt unul dintre cei, foarte putini, care inca mai are curaj sa spuna public ceea ce vad toti ca se intampla dar nu spun de frica / stiu ca “negulestii” si “zdrentele” se ocupa sa imi inchida si mie gura / dupa care va fi – LINISTE!”, scrie Victor Ponta.

 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 65. Videochatistă, muncă în folosul comunității la biserică
Articolul următor100% TU DECIZI! Neculai Onțanu vrea din nou la primărie. Caporalul în rezervă a ajuns general