Fostul premier al României, Victor Ponta, a comentat pe pagina de socializare tensiunile americano-chineze, în contextul vizitei lui Nancy Pelosi, șefa Camerei Reprezentanților din SUA, în Taiwan.

Ponta întreabă: „De ce în loc să facem pace în Ucraina, facem război cu Rusia?”. El afirmă că cineva vrea să arunce toată omenirea în război.

„Se pare ca cineva chiar vrea sa arunce toata omenirea in razboi ! De ce??? In loc sa facem pace in Ucraina – facem razboi cu China??

Inteleg ca producatorii de armament sunt cei mai fericiti si bogati oameni din Lume acum ( dupa ce anul trecut au fost cei de vaccinuri ) – dar nu mai sunt lideri politici capabili sa inteleaga ca “facatorii de pace ( nu de razboi) sunt iubiti de Dumnezeu” ! Eu nu mai inteleg nimic!”, spune Ponta.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentBruxelles cere urgent refolosirea apei în țările UE: Seceta va afecta jumătate din bazinele hidrografice până în 2030
Articolul următorMăsurile fiscale ale Guvernului, analiză la sânge la Culisele statului paralel – Efectele nevăzute asupra românilor