Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că în perioada cât a fost premier el și-a asumat inclusiv vina morală a Guvernului pentru situația de la Colectiv, însă premierul actual, Ludovic Orban, ar fi interesat doar de alegeri, nu de sănătate sau începutul școlii.

”Guvernul Orban se ocupa doar de Alegeri / de scoli si sanatate nu ii intereseaza – si paseaza mereu altora deciziile!
Am fost Prim Ministru 4 ani / mi-am asumat toate deciziile grele/ mi-am asumat si raspunderea morala pentru un accident tragic ( la Clubul “Colectiv” unde Guvernul nu avea nicio atributie legala ).
Din acest motiv pot sa afirm cu toata taria si convingerea ca este profund gresit ( si imoral) ca Guvernul Romaniei sa arunce toata responsabilitatea si pregatirile pentru inceperea scolilor pe umerii primarilor si ai directorilor de scoala!
Avem nevoie de un Guvern care sa guverneze / nu de un Guvern care se preocupa exclusiv de Alegeri si interese de Partid / si care NU se ocupa de scoala si sanatate!”, scrie Victor Ponta.
Articolul precedentNelu Tătaru vede o lună dificilă în lupta cu virusul corona din cauza alegerilor și a începutului școlii
Articolul următorPreședintele Iohannis a premulgat controversatele modificări la Codul Silvic