Fostul premier Victor Ponta, lider al Pro România, susține că Executivul ar avea nevoie de curaj pentru a decide ridicarea tuturor restricțiilor, care oricum deja nu mai sunt respectate decât formal. Ponta arată că o astfel de decizie ar ridica moralul societății și ar da un avânt economiei.

”Daca Guvernul ar avea curaj si ar anunta chiar incepand de maine sfarsitul tuturor restrictiilor ( cum au facut deja alte tari europene) impactul psihologic pozitiv ar fi urias. Oricum oamenii nu mai au rabdare si nu mai respecta decat formal / deja totul este o noua sicanare birocratica care ii enerveaza pe oameni si ii ocupa aiurea pe functionari / deja varianta actuala este mult mai putin grava decat racelile si gripele pe care le faceam in fiecare an / deja economia este ingenuncheata de preturile la energie / deja cine a vrut s-a vaccinat si cine nu a vrut nu o va face / deja subiectul a devenit un simplu “cal de bataie” pentru unii politicieni ( pro sau contra) care o sa ramana fara o tema falsa / deja vine vremea frumoasa si oamenii nu vor mai accepta sa fie restrictionati / deja HORECA a fost distrusa de masuri pompieristice si de lipsa ajutorului consistent al Statului/ deja “baietii destepti” au facut milioane si miliarde din echipamente medicale si nu o sa vedeti niciun dosar penal pentru ca nu au fost pesedisti . E momentul! Haideti – putin curaj si faceti anuntul – o sa va felicitam toti!”, scrie Victor Ponta.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentDezvăluiri explozive. Ce ascunde Emilia Șercan? FOTOGRAFIILE care dinamitează SISTEMUL – imoralitatea deontologiei
Articolul următorÎntâlnire de urgență Biden – Putin. Moment crucial pentru criza din Ucraina