Liderul Pro România Botoşani, Mihaela Huncă, deschide lista acestui partid pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din decembrie, potrivit Agerpres.

“Vă asigur că sunt un om de echipă şi că îmi voi pune ca şi până acum toată priceperea mea în slujba românilor, a botoşănenilor.

În Parlamentul României, mai ales în contextul actual, este nevoie de oameni care să cunoască realităţile, problemele cu care se confruntă cetăţenii şi necesităţile comunităţilor pe care le reprezintă, pentru ca să putem depăşi criza cauzată de pandemie şi lipsa unor măsuri guvernamentale coerente şi eficiente în plan economic, sanitar şi social.

Le mulţumesc botoşănenilor care m-au susţinut şi îi asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru ca să putem avea un trai mai bun într-un judeţ a cărui dezvoltare să nu mai fie împiedicată de nimeni de la nivel central”, precizează, într-un comunicat de presă dat publicităţii miercuri, Mihaela Huncă.

Potrivit sursei citate, primul loc la Senat va fi ocupat de un reprezentant al ALDE, în echipa comună a Pro România pentru scrutinul parlamentar.

 

 

 
Articolul precedentPreședintele Camerei de Comerț a României avertizează: Peste 672.000 de microîntreprinderi, victime sigure. Eu, unul, nu le-aș mai impozita deloc!
Articolul următorPreședintele ALDE Suceava, Octavian Ilisoi, pe primul loc la Senat pe listele Pro Romania