Coordonatorul filialei judeţene Botoşani a Partidului Pro România, deputatul Mihaela Huncă, şi-a anunţat, vineri, intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani la alegerile locale din toamna acestui an, informează Agerpres.

Huncă a declarat, într-o conferinţă de presă, că a intrat în competiţia internă pentru desemnarea candidatului partidului la CJ alături de alţi doi membri ai partidului. Ea susţine că viitorul candidat al Pro România la CJ ar urma să fie anunţat în maxim două săptămâni.

“Mă gândesc să candidez pentru funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean. Sunt printre propunerile la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Sunt trei propuneri de candidaţi şi vom decide în for statutar, la nivel judeţean, după care propunerea noastră va pleca spre Bucureşti”, a precizat deputatul Pro România.

Mihaela Huncă a devenit parlamentar în 2016 pe listele Partidului Social Democrat, al cărui secretar executiv a fost. Înainte de a deveni deputat, Huncă a ocupat funcţia de inspector şcolar general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani.

 

 

 
Articolul precedentPro România, anunț surpriză: Ponta candidat la Primăria Capitalei!
Articolul următorMiron Mitrea: Victor Ponta nu va candida la Bucuresti