Deputatul ALDE Varujan Vosganian tine sa anunte ca el este sustinator al lui Donald Trump. „Eu as vrea ca Donald Trump sa castige alegerile”, a scris Vosganian.

„Eu as vrea ca Donald Trump sa castige alegerile. E mai viu in gandire si se ocupa de America mai mult la ea acasa”, a scris Vosganian pe Facebook.

Varujan Vosganian nu a mai prins loc pe nicio lista la parlamentare, in conditiile in care Calin Popescu Tariceanu s-a transferat pe listele Pro Romania.

Mai mult, DNA ar putea sa reinceapa urmarirea penala impotriva sa. Dosarul Romgaz va fi redeschis, avand in vedere ca un martor a venit cu noi declaratii, a anunta recent jurnalist TVR Alex Costache.

„Tocmai au aparut elemente noi care impun redeschiderea anchetei Romgaz in cazul d-lui Vosganian. Varujean nu a mai prins loc pe liste, iar un martor din dosar a facut un supliment de declaratie!”, anunta Alex Costache, jurnalist la TVR specializat pe justitie.

Varujan Vosganian, ramas in afara listelor parlamentare, a anuntat recent ca nu mai candideaza la alegerile din 6 decembrie. „Simt ca lumea politica de azi nu mi se potriveste”, se plange Vosganian.

„Am ales sa nu candidez la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Simt ca lumea politica de azi nu mi se potriveste. Sau, ca sa pastrez proportiile, eu nu ma potrivesc lumii politice de azi”, a anuntat, vineri, Varujan Vosganian.

ALDE, formatiunea din care facea parte Vosganian, a fost inghita de Pro Romania. Calin Popescu Tariceanu si-a gasit astfel loc pe listele Pro Romania la Bucuresti, fiind primul pe lista pentru Senat.

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a solicitat, in 2 februarie 2015, procurorului general al Romaniei sa ceara Senatului avizarea cererii de urmarire penala pe numele lui Varujan Vosganian, ministru al Economiei in perioada decembrie 2006 – decembrie 2008, sub aspectul infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

Senatul, dominat de PSD, a respins solicitarea de ridicare a imunitatii lui Vosganian.

Articolul precedentVictor Ponta: ”Nu au nicio logica aceste masuri. După 6 decembrie, prăpădul!”
Articolul următorPro România și-a prezentat candidații din Botoșani pentru alegerile parlamentare