Primărița rezist este în război total cu propriii angajați de la Sectorul 1. Clotilde Armand ar fi făcut presiuni uriașe asupra subalternilor pentru semnarea unor contracte ilegale. Jurnalista Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu, a obținut o înregistrare bombă care arată cum sunt făcute neregulile din cel mai bogat sector din Capitală! După cum reiese din stenogramele ședinței, primărița Clotilde Armand își folosește puterea pentru a influența agenda politică a sectorului 1.

Înregistrarea surpinde o discuție între o șefă de serviciu și edilul sectorului, Clotilde Armand.

Șefa achiziții PS1: Știți de ce mi-e frică? Eu mă trezesc la serviciu că am un singur om la Achiziții și care îmi spune că nu poate să facă. (….)Numai Andrei semnează, este singurul om care semnează de la Achiziții, doamna nu vrea să semneze.

Clotilde Armand: Sunteți plătite pentru a vă face munca, adică cum?! Munca înseamnă și să vă asumați. Faceți greșeli acolo sau care e problema?

Șefa achiziții PS1: Nu.
Clotilde Armand: Atunci?!

Șefa achiziții PS1: Explicația este că doamna este convinsă că noi facem lucruri ilegale.

Clotilde Armand: Ce lucruri ilegale?

Șefa achiziții PS1: Spuneți că eu m-am săturat de vorbe la colțuri. Haideți să stabilim odată cum le facem!

Clotilde Armand: Ăsta, cadrul care este pe milioane trebuie făcut, asta semnați!

Șefa achiziții PS1: Au fost în Greenfield sâmbăta, supărați colegii mei foc. După ce am fost o dată să vorbim cu toate asociațiile și cu toți oamenii, ne trezim că, de fapt, colectează uluitor de prost!

Clotilde Armand: La Greenfield? Da!

Șefa achiziții PS1: A venit directorul de la Poliția Locală, domnul Augustin nu știu cum… care zicea că are nevoie de hotărâre de la Consiliu Local ca să amendeze. (…) O să reluăm discuția și o să apelez la dumneavoastră dacă e nevoie și nu ne înțelegem.

Clotilde Armand: Cei de la Ordine Publică nu au voie sa dea amenzi?! E o prostie! Ei dau amenzi de mediu tot timpul.

Înregistratea integrală, difuzată la ora 21:00, la Culisele Statului Paralel.

ANCA ALEXANDRESCU: MĂ AȘTEPT CA DNA SĂ SE SESEIZEZE ÎNCĂ DE MÂINE

“Am motive serioase că cred că doamna Clotilde și dl. Andrei, nu știu cine este, vor să fac lucruri ilegale, pentru ca din înregistrarea integrală pe care o voi difuza diseară, la Culisele Statului Paralel, reiese foarte clar că dorește să facă ilegalități, pentru că cere să fie sunat directorul unei companii care a participantă la o procedură și îl întreabă “Ce faceți, ați zis că ne dați nu știu câte oferte și nu ne-ați mai dat?”. Practic îi cere in mod clar să aducă și alți ofertanți. Apoi este auzită că spune că este grav dacă se face o ofertă publică. (…) Este un al nu știu câtelea motiv pentru care Clotilde Armand nu mai trebuie să fie primar și ar trebui să fie chemată mai des la alte instituții ale statului. După înregistrarea aceasta, ar trebui ca DNA să se sesizeze încă de mâine, să-și facă treaba, să verifice și să acționeze în consecință” a afirmat, într-o intervenție în direct, Anca Alexandrescu.

Clotilde Armand, nu a putut fi contactată de către jurnaliștii Realitatea Plus pentru a oferi o replică.

Primărița-pompier de la sectorul 1 fuge de cetățenii care-i cer socoteală. Imagini virale, Clotilde s-a baricadat în frizerie – VIDEO

 

Articolul precedentPSD şi Pro România vor avea candidaţi comuni pe liste la alegerile locale, în Maramureș
Articolul următorPSD și PNL depun, astăzi, semnăturile pentru alegerile europarlamentare