Interviu exploziv duminică, la Culisele Statului Paralel, cu Anca Alexandrescu! Liderul AUR George Simion vine în platoul Realitatea și dezvăluie pentru prima dată ce forță politică pregătește și pe cine a cooptat până acum. George Simion va anunța, în exclusivitate, și dacă va candida pentru Cotroceni în 2024.

Care sunt rolurile lui Călin Georgescu și al președintelui Academiei? Va negocia cu Orban și Dragnea? Ce planuri are pentru dărâmarea lui Iohannis și ce dovezi are că președintele e aservit străinilor?

Exclusiv, George Simion dezvăluie dacă vrea la Cotroceni în locul domiciliului de la părinți și dacă l-a cautat acolo Jandarmeria pentru protestul de la Parlament.

Pentru prima data, liderul AUR spune dacă a fost sau nu prieten la cataramă cu primarul Nicușor Dan și dacă au organizat proteste împreună. Este sau nu AUR o construcție a Serviciilor și care este adevăratul motiv al scandalului cu Șoșoacă? Simion spune tot și despre planul pentru un mare protest în acest an și de ce nu se alătură protestelor oamenilor lăsați fără drepturi salariale și pensii? Tot în exclusivitate, Simion explică la tabla cum ar reîmpărți banii românilor. Nu ratați Culisele Statului paralel, duminică de la ora 21, cu Anca Alexandrescu.

Articolul precedentSorin Cîmpeanu, un pas înapoi în scandalul tăierii burselor de merit în 2022. Anunț despre REVIZUIREA criteriilor
Articolul următorLegile Puterii. Ministrul Muncii, DETALII exclusive despre MĂRIREA PENSIILOR. Ce se întâmplă cu ajutorul pentru încălzire