Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că nu ia în considerare o candidatură la președinție în acest moment și că este prematur să se gândească la acest lucru.

 „Sunt implicat, așa cum e firesc, moral și etic, în funcția de înaltă răspundere la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele și cred că cel mai important lucru e să ne facem datoria fiecare, astăzi și mâine”, a spus Geoană.

„Sunt multe zvonuri. Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții. Sunt multe alte probleme care frământă și românii, și țările aliate. Avem un război la graniță, avem o perioadă complicată. De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând”, a adăugat el.

La începutul acestei luni, Geoană a spus că funcția pe care o deține în prezent nu îi permite să se lanseze în astfel de comentarii. 

Sursa: Libertatea Zilei

Articolul precedentPlagiatul lui Ciucă, din nou în atenția media! Ada Meseșan, la Culisele Statului Paralel: Îl compromitem să facem loc USR. Acuzația e comandă politică
Articolul următorMaia Sandu: Chiar dacă rezolvarea conflictului transnistrean nu apare ca o condiţie explicită a UE, în vederea aderării Republicii Moldova, suntem conştienţi că trebuie să găsim o soluţie