Florin Zamfirescu a vorbit la Culisele Statului Paralel, emisiunea Realitatea PLUS moderată de Anca Alexandrescu, despre sărbătoarea Drapelului, dar și despre situația României în aceste zile.

“S-au făcut niște pași pentru sărbătorirea drapelului. A făcut-o la Târgu Mureș șeful AUR și a făcut-o bine. Eu mă gândesc că dacă era sărbătorit drapelul secuiesc, care nici nu există, era scandal, era circ. A fost sărbătorit. Sărbătoarea asta nu e introdusă de mult. Trebuie să pornim de undeva, până acum nu a sărbătorit nimeni drapelul și faptul că s-a introdus această lege e un lucru bun. O sărbătoare nouă e motiv să nu știe foarte multă lume. În anii următori va fi sărbătorit mai mult drapelul. Ziua drapelului nu poate să treacă neobservată într-o țară. 

Nu aș învinui prea mult pe cei care n-au sărbătorit, e o sărbătoare recentă.

Poporul asta nu merită ce i se întâmplă, nu merită răul care i se întâmplă, e terfelit, chiar negat. Limba este aproape distrusă, credință este un motiv de acuză”, a spus Florin Zamfirescu la Culisele Statului Paralel.

Articolul precedentDNA cere ridicarea imunității ministrului Agriculturii – Adrian Chesnoiu: Deputatul PSD este acuzat de CORUPȚIE
Articolul următorBoris Johnson, la summitul G7: Trebuie să sprijinim Ucraina, dar să fim sinceri în privința implicațiilor