Florin Cîțu a semnat, în calitate de ministru interimar al Sănătății, abrogarea ordinului prin care au fost impuse noi criterii de stabilire a carantinării localităților. Decizia a fost publicată, miercuri seară, în Monitorul Oficial. Documentul retras este cel din cauza căruia a fost revocat ministrul Vlad Voiculescu, dar și secretarul de stat Andreea Moldovan, cea care l-a semnat.

 

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat intenția de a abroga noile reglementări, publicate marți în Monitorul Oficial, la întâlnirea pe care avut-o miercuri seară, la Guvern, cu secretarii de stat din Ministerul Sănătății, imediat după ce preluat interimatul.

De asemenea, premierul își va delega majoritatea atribuțiilor de la Sănătate secretarului de stat Andrei Baciu.

Ordinul semnat de fostul secretar de stat Andreea Moldovan, prin care se modificau indicatorii luați în calcul pentru carantinarea localităților, a fost publicat în Monitorul Oficial fără ca premierul să știe ce conține.

 

Articolul precedentDunărea umilită la Călărași
Articolul următorPro Romania si Victor Ponta salută demiterea lui Vlad Voiculescu: Este prima data in ultimii 5 ani cand premierul actioneaza!