Liderul Pro Romania din judetul Buzau, Felix Rache, arată într-o postare pe facebook că social-democraților le place să se mintă cu sondajele.

Rache spune, în legătură cu unele sondaje Avangarde, că „doar erorile lui Dăncilă erau mai mari ca marja de eroare din aceste sondaje”. Felix Rache a publicat și o poză cu Marcel Ciolacu, liderul interimar PSD, și cu directorul Avangarde, Marius Pieleanu.

„DEZMINTE-MĂ FRUMOS. O fi o nouă religie la PSD: să nu creadă în adevăr, ci în minciună. De aia își comandă sondajele la același bărbier”, a scris Felix Rache pe Facebook. El a enumerat trei sondaje Avangarde din 2019.

„Câteva concluzii, pentru cei care nu văd în aceste sondaje minciuna cât un elefant. Dacă te minte o dată, e rău. Dacă te minte și a doua oară, e și mai rău. Dar când te minte a treia oară e ca în bancul cu ursul, înseamnă că-ți place. Iar PSD-ului îi place să fie mințit și să mintă mai departe. Doar erorile lui Dăncilă erau mai mari ca marja de eroare din aceste sondaje. Partea proastă e că la PSD are loc acum un control financiar. Sper că facturile sunt mai corecte decât sondajele lui Pieleanu. Ca să nu se ducă după cel care în sondajele lui Pieleanu avea 23%, iar în realitate avea 3 ani și 6 luni”, a mai scris Felix Rache pe Facebook.

Articolul precedentVictor Ponta despre creșterea pensiilor cu doar 10%: ”E furăciune pe față”
Articolul următorParlamentul îi trage astăzi la răspundere pe miniștii Violeta Alexandru și Ion Ștefan