Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că a discutat cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, iar acesta dorește să revină în PSD. Ciolacu a spus la DC News că Negoiță a făcut multe greșeli, dar orgoliile vor fi date la o parte pentru binele partidului.

”Am avut discuții cu domnul Robert Negoiță, dorește să revină în interiorul PSD, iar decizia va fi luată împreună cu toți colegii. Eu, personal, îmi doresc să revină în PSD. În rândul oamenilor politici există derapaje și supărări, dar cred că interesul PSD este mai presus de aceste lucruri.

Cred că Robert Negoiță a avut anumite derapaje, anumite greșeli, dar interesul PSD este mai presus de aceste lucruri. Trebuie să ne așezăm cu toții la masă, să discutăm, să vedem ce greșeli am făcut.”, a spus Marcel Ciolacu, la DC NewsLive.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentMotivarea judecătorului care a respins redeschiderea Dosarului 10 August: Instanța nu a primit analiza argumentelor părților vătămate de la procuror
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 168. Apără și păzește! Au amendat MORTUL pentru că “a ieșit pe stradă” după ora 23!