DNA cere pentru a doua oară ridicarea imunității lui Florian Bodog. Procurorii îl acuză pe fostul ministru PSD al Sănătății de fals în acte în cazul consilierei care, în decurs de un an, nu a venit niciodată la serviciu.

Senatorul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii, va fi audiat pe 19 aprilie în Comisia juridică, după ce DNA a cerut Senatului, pentru a doua oară, încuviinţarea începerii urmăririi penale în cazul acestuia.

Bodog va avea posibilitatea să vină cu argumente în favoarea sa. Votul în plen asupra cererii DNA ar putea fi dat pe 21 aprilie.

Senatul a respins, în septembrie 2019 prima cerere de ridicare a imunității, dar procurorii anticorupție arată că după acel moment au apărut date noi privind săvârșirea de către Bodog și a altor infracțiuni. DNA susține că Bodog știa că respectiva consilieră nu venea la serviciu și cu toate acestea a semnat foile colective de prezență. 

Comunicatul DNA AICI

 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentPANĂ de oxigen la spitalul Victor Babeș din Capitală – cel puțin 3 pacienți din TIR-ul de ATI AU MURIT
Articolul următorCulisele statului paralel, MARȚI, ora 18.00: Comerțul României, pe mâna ofițerilor sub acoperire – I.C.E. „Dunărea”, fima Crescent și Dan Voiculescu