Președintele PRO România, Victor Ciutacu, a lansat, luni seara, la România TV, un atac la actuala guvernare și la ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

“Guvernul te vrea prost ca să nu pui întrebări. Cum am ajuns să te duci la spital și să arzi de viu, cum am ajuns să ne uităm la copii cum stau acasă pe telefon, pe tabletă. Eu încă mă mai lupt, dar suntem destui de puțini.

Este un strigăt de exasperare.pnetru copii este un dezastru să-i ținem acasă. pentru profesori este foarte rău. E o nebunie!

Am ajuns la furie de la prosteala asta. Eu de ce sunt de vină, că nu mai sunt de 5 ani în nici o funcție. Povestea cu de 30 de ani suntem toți vinovați e o lașitate.

Știți pentru ce ar fi trebuit să-și dea demisia Nelu Tătaru? Pentru că azi am aflat că, în județul vaslui, în care fratele domniei sale este șef la ISU și în care a fost director de spital, nici un spital nu are aviz ISU. Și Nicu Tătaru trebuia să-i zică: ‘Băi, frate, hai să vedem cum facem să rezolvăm această situație’.

Numirea politică a fost posibilă pentru că PSD a făcut un amendament în starea de urgență ca șefii de spitale să fie numiți de președinții Consiliilor Județene, amendament pe care l-a votat și PNL”, a spus Victor Ponta.

 

 

 
Articolul precedentVrem să se întâmple și aici o nenorocire? Viorel Cataramă ia atitudine și cere demisii
Articolul următorOra 18:00 – Culisele statului paralel. Dezvăluire bombă despre intervenția lui Victor Ponta în dosarul Lukoil