Nicușor Dan ar putea deveni incompatibil definitiv în luna septembrie. Astfel, votul din 9 iunie pentru el devine INUTIL. Nicușor Dan este în proces cu Agenția Națională pentru Integritate (ANI), după ce și-a plătit din banii primăriei amenzile date pe persoană fizică de către Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) pentru întârzierile în eliberarea autorizațiilor în termenele legale.

Nicușor Dan ar putea deveni incompatibil definitiv în luna septembrie. Acesta este în proces cu Agenția Națională pentru Integritate (ANI), după ce și-a plătit din banii primăriei amenzile date pe persoană fizică de către Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) ca urmare a întârzierilor în eliberarea autorizațiilor în termenele legale. În cazul unei hotărâri nefavorabile, votul din 9 iunie pentru actualul edil devine inutil.

Nicușor Dan se află de mai mult timp într-un conflict cu Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) după ce instituția l-a amendat în repetate rânduri pentru refuzurile sale de a elibera autorizații de construire în termenul legal. În cazul unora dintre amenzi, date pe persoană fizică, edilul a ales să le plătească din bugetul primăriei. Acest lucru îl poate duce acum într-o stare de incompatibilitate.

 
 

ANI verifică deja acest caz, cercetările în curs fiind pentru fapte de conflict de interese. Procesul cu Agenția va avea loc în luna septembrie. În cazul unei pronunțări nefavorabile, Nicușor Dan pierde mandatul de primar, astfel că votul din 9 iunie pentru actualul edil devine complet inutil.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentVictor Ponta: Fain la Cluj – si la aeroportul modernizat! Felicitari echipei manageriale care a implementat proiectul!
Articolul următorDescoperă emoția cu bijuteriile KARA Diamond: rafinament și eleganță la superlativ