După dezvăluirile făcute în exclusivitate la Realitatea PLUS de Anca Alexandrescu, lui Victor Ponta pare să-i fi început să-i tremure genunchii. Actualul lider PRO România a reacționat, miercuri, la scurt timp după ce Anca Alexandrescu a prezentat la Realitatea PLUS un document despre care a afirmat că a fost primit de la fostul prim-ministru și prin care încerca să blocheze o anchetă penală. Ponta susține că este ținta unor denigrări care ar fi pornit de la faptul că a făcut unele afirmații despre patronul postului. După valul de atacuri ale fostului premier, Anca Alexandrescu a venit cu o nouă serie de dezvăluiri menite să-l îngenuncheze: liderul PRO România avea toate informațiile despre situația financiară în care se afla postul TV și știe exact cine a făcut, de fapt, datoriile.  

Fosta consilieră a lui Victor Ponta face dezvăluiri după atacurile în serie ale fostului premier la adresa Realitatea PLUS. Anca Alexandrescu susține că liderul PRO România avea toate informațiile despre situația financiară în care se afla postul TV. 

“Domnul Ponta vorbește despre datoriile Realității și cine le-a făcut? Înseamnă că are goluri de memorie. Domnul Ponta știe foarte bine cine a făcut aceste datorii. Pentru că la momentul când Elan Schwartzenberg a furat televiziunea de la domnul Vîntu, domnul Elan a fost la el în birou la Guvern, iar Ponta l-a trimis la mine în birou să-l ajut. Cu ce nu știu. După ce l-am ascultat jumătate de oră pe domnul Elan, ne-am despărțit prieteni și asta a fost. Dar domnia sa știa exact situația Realității pentru că, ani de zile, a avut o obsesie legată de Realitatea TV și, dacă vă aduceți aminte, când era premier, era agresiv cu jurnaliștii de la Realitatea, cu reporterii de teren. Aveam discuții de nenumărate ori pe această temă și îi explicam că reporterii nu fac decât să-și facă datoria… Deci domnul Ponta știe exact cine a făcut datoriile”, a spus Anca Alexandrescu, la Realitatea PLUS. 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 59. Polițaiul schimbă părul, dar Loganul ba
Articolul următorDovada zdrobitoare care îl înfundă pe Ponta. Anca Alexandrescu a prezentat plicul primit de la fostul premier pentru a bloca o anchetă penală – LIVE