Surse au declarat, pentru REALITATEA PLUS,  că deputatul PNL Cosmin Șandru, i-ar fi promis parlamentarului AUR, Ciprian Titi Stoica, angajarea rudelor și a prietenilor la toate companiile deconcentrare ale statului. Totul, chiar la o negociere directă cu premierul Cîțu. Miza? Parlamentarul liberal să voteze împotriva moțiunii de cenzură.

„Organizarea congresului PNL, sub promisiunea primirii de bani din PNRR sau Anghel Saligny este de natură penală. Le recomandăm oamenilor să nu mai susțină…că dacă îl votați pe Cîțu dă de la el banii. Întreaga activitate a partidelor politice e finanțată din banii noșttri.

Liberalul Cosmin Șandru i-a promis lui Titi Stoica, de la AUR, că o să-i angajeze toate rudele și prietenii la companiile deconcentrate, în schimbul unui vot. Mai mult, negocierile erau făcute și cu premierul Cîțu. Când s-a format noul Parlament am spus că AUR și USRPLUS știu să facă politică. Ambele partide erau considerate ca ușor de înghițit. Dar, din câte se vede, fac o altfel de politică. Această nouă atitudine e bine-venită, vechiul stil de a face poltiică trebuie să dispară”, a declarat analistul politic Dorin Iacob. 

Parlamentarul Șandru, a recunoscut că a avut o întâlnire cu Ciprian Titi Stoica, la care participat și soția lui Stoica și un prieten. Acesta spune că nu i-a oferit nimic lui Stoica. Realitatea PLUS a insistat să dea declarații, dar parlmentarul liberal nu a dorit.

AUR face publice înregistrări BOMBĂ audio-video cu cei din echipa câștigătoare

Articolul precedentBode a anunţat că, în urma protestelor de sâmbătă, au fost date amenzi de peste 48.000 de lei
Articolul următorAstăzi se votează moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu