Cel mai mare jaf din istoria post-decembrista in domeniul revendicărilor imobiliare din Bucuresti! 

Baietii destepti au pus mana pe 60 de hectare din domeniul public –  pepiniera Tei – Toboc, care avea peste 120.000 de copaci plantați. Cum a retrocedat ilegal Ontanu terenul aflat in incinta spitalului Fundeni, fără cerere. 

Peste 300 de hectare de teren date de fostul primar Ontanu baietilor destepti pe drepturi litigioase si aranjamente obscure. Din nou apare in scena Dragos Dobrescu. Desi Primaria Capitalei a respins in anul 2000 cererea de retrocedare, Ontanu a trecut peste toate recomandarile juristilor si a schimbat amplasamentele. 

De 5 ani, Prefectura se lupta sa anuleze aceste acte ilegale in instante. Intre timp, rechinii imobiliari vor sa defriseze 30 de hectare de teren si sa construiasca un ansamblu rezidential de lux. Vor reusi autoritatile sa castige batalia la sange cu smecherii Bucurestiului? 

Aflati detaliile fabuloase, in exclusivitate la Culisele statului paralel, in aceasta seara, de la ora 18, cu Anca Alexandrescu.

Articolul precedentVictor Ponta, anunț despre retragerea din politică într-un mesaj de învins pe Facebook, după rezultatele parțiale de la alegeri
Articolul următorVictor Ponta și Călin Popescu-Tăriceanu nu mai intră în Parlament în urma dezvăluirilor de la Realitatea PLUS