Europarlamentarul Corina Creţu susţine că izbucnirea conflictului din Israel pune la încercare întreaga lume şi că situaţia va fi analizată, marţi, la Bruxelles, într-o reuniune de urgenţă a miniştrilor din ţările Uniunii Europene.

“Este încă un conflict extrem de sângeros care pune la încercare întreaga Lume, atât de interconectată şi interdependentă. Atacul de sâmbătă este catalogat de evrei ca fiind cea mai sângeroasă zi de după Holocaust, până la acest moment înregistrându-se aproximativ 800 de morţi şi peste 2500 de răniţi (…) Miniştrii de externe ai Uniunii Europene se vor întâlni astăzi la Bruxelles pentru o Reuniune de Urgenţă pentru a discuta despre situaţia din Israel şi din regiune. Indiferent de pretextele folosite de agresori, de argumente istorice sau de orice altă natură, teroarea nu va învinge niciodată. Condamn cu fermitate aceste acţiuni criminale şi îmi exprim solidaritatea deplină cu Israel şi poporul său atât de greu încercat!”, a arătat Corina Creţu, pe Facebook.

Parlamentarul european a arătat că este suficient să fie urmărite postările grupate sub deviza #StandWithIsrael pentru a înţelege amploarea dezastrului şi disperarea populaţiei din zonele atacate de gruparea teroristă Hamas. 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentKlaus Iohannis l-a primit pe Volodimir Zelenski la Palatul Cotroceni
Articolul următorParlamentul a adoptat Declaraţia privind atacurile teroriste împotriva Statului Israel