Claudiu Daniel Catana, copreședintele organizației de tineret Pro România și fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, candidat la Senat din partea PRO România în județul Argeș susține mai multe proiecte legislative care îi vizează pe tineri, printre care acordarea şi Cardului Tinerilor Români.

“Un proiect important pe care îl susțin este Cardul Tinerilor Români, care presupune incurajarea participarii tinerilor la viata socio-culturala prin acordarea de reduceri la teatre, muzee, obiective turistice, transport, cazari, cafenele, restaurant, comercianti,etc. Cardul Tinerilor Români se adreseaza tinerilor care vor să economisească inteligent, sunt pasionati de călătorii, vor sa isi lărgeasca orizonturile culturale”, este propunerea legislativa sustinuta de Claudiu Daniel Catana, candidat la Senat din partea PRO România în județul Argeș.

Cardul oferă reduceri la mai multe magazine, hoteluri, pensiuni, muzee și teatre, atat in Romania, cat si in afara granitelor tarii. Acest proiect legislativ ofera posibilitatea tinerilor romani să fie activi din punct de vedere social, cultural și economic, încurajându-i pe aceștia să călătorească prin oferirea unor avantaje și beneficii .

“Cardul Tinerilor Români va fi recunoscut oriunde in lume și încurajează participarea activă a tinerilor români la viața culturală și socială. Avantajele acestui card sunt multiple: recunoaștere la nivel mondial, mii de reduceri în România și în străinătate în baza parteneriatelor inițiate de Guvernul României, economii importante la bugetul personal.”, afirma Claudiu Daniel Catana.

Articolul precedentPRO România Diaspora cere Guvernului să amâne restricţiile pentru românii care se întorc în ţară
Articolul următorPro România și-a prezentat candidații pentru județul Argeș