Fostul premier și lider PSD Victor Ponta a declarat, duminică seară, la un post TV, că în opinia sa la alegerile locale a fost „un blat” astfel încât primar general al Capitalei să iasă Nicușor Dan, iar acesta din urmă să-l susțină la prezidențiale pe liderul PNL, Nicolae Ciucă.

„Nu a fost un joc, a fost un blat care s-a terminat prost. Bataia o sa fie in septembrie, daca au si PSD si PNL candidat propriu, acum a fost totul sub control. Trebuia sa mergi cu un candidat unic la Bucuresti si trebuia sa mergi cu liste diferite la europarlamentare, pentru ca PSD impreuna cu PNL au luat 64% politic (fata de 52% la europarlamentare pe lista comuna, n.red.), adica ai luat doua decizii invers fata de interesul tau. Cred ca (blatul a fost, n.red.) pentru a-l tine lider pe Ciuca, ostasul tarii, care ostas s-ar putea sa primeasca langa el inca un ostas, de data asta un super-ostas, Nicusor Dan. In turul 2 la prezidentiale eu nu-l vad pe Nicusor Dan sa-l sprijine pe Ciolacu, dar l-am vazut langa Ciuca. Deci batalia adevarata e in septembrie, ăsta trebuia sa fie un meci de antrenament”, a declarat Ponta.

El a atras atentia ca „PSD cu PNL si PDL au avut intotdeauna 80% din voturile Romaniei”, iar „acum PDL e PNL, PNL e PSD si au 50%, nu e bine”.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentCare a fost prezența la vot la nivel național – Cele mai noi date de la Biroul Electoral Central
Articolul următorCum au votat românii la Primăria Capitalei, la sectoare și în marile orașe. Rezultate în TIMP REAL