Candidatul organizaţiei Mureş a Partidului Pro România la Senat, Claudiu Maior, susţine că singura soluţie pentru combaterea eficientă a epidemiei de SARS-COV-2 şi prevenirea unui eventual val trei de îmbolnăviri, este testarea naţională, masivă şi constantă a populaţiei, lucru pe care formaţiunea sa îl promite dacă va ajunge la guvernare, potrivit Agerpres.

“Singura soluţie de a combate eficient epidemia, despre care deja medicii spun că va înregistra un al treilea val în februarie-martie anul viitor, este ceea ce Pro România cere şi promite pentru prima zi de guvernare: testare naţională, masivă şi constantă! Numai prin testare şi apoi izolare a celor îmbolnăviţi, chiar şi asimptomatici, poţi împiedica răspândirea virusului. A dovedit-o Slovacia, iar soluţia testării masive a fost apoi preluată şi de Austria, şi de o parte a Italiei”, a arătat Claudiu Maior, într-o declaraţie de presă online.

Candidatul Pro Românie susţine că Guvernul refuză însă testarea în masă doar pentru că trebuie, ca până pe 6 decembrie, “să pară că numărul de îmbolnăviri nu depăşeşte 10.000”.

Articolul precedentCandidatul PRO România Diaspora, Raluca Roșca, propune un program de asistență în dreptul muncii
Articolul următor100% TU DECIZI! Silvia Dinică a plecat de la catedră la tribună