Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat joi seară, într-o conferință de presă în Târgoviște, că este posibilă revenirea în partid a fostului vicepreședinte Adrian Țuțuianu doar dacă îl reprimește organizația în care a fost înscris.

Țuțuianu a fost exclus din PSD în 2018, după ce au apărut în spațiul public critici pe care acesta le-a formulat la adresa partidului. Fostul vicepreședinte PSD a mers apoi în partidul Pro România, fondat de Victor Ponta, la rândul său exclus din PSD. Recent, Țuțuianu a fost numit în Guvern secretar general adjunct la SGG.

„Hai sa spunem adevarul. Dl Tutuianu a fost exclus din PSD, la fel ca dl Neacsu, eu nu am votat niciodata excluderea unui coleg din partid. N-am auzit pe nimeni sa spuna ceva de profesionalismul dlui Tutuianu. Daca a fost exclus din partid si nu mai are drept la munca, spuneti-mi, ca trecem in statut. Despre revenirea in PSD, dansul poate sa revina in PSD doar la organizatia din Dambovita, dar acest lucru nu-l decid eu, ci colegii mei (din organizatia judeteana). Dar nu pot sa-i interzic unui om exclus din PSD dreptul la munca, pentru ca nu o sa fac asta. Nu-mi aduc aminte profesional ca cineva sa fi spus ceva negativ despre dl Tutuianu”, a declarat Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentȘoșoacă și Severin, sărbătoare la Ambasada Rusiei. Valeri Kuzmin, discurs halucinant
Articolul următorMiron Mitrea, despre revenirea în politică a lui Gabriel Oprea: „Am lucrat cu el, e un politician de cuvânt”