Europarlamentarul Maria Grapini a rămas fără cale de comunicare. Administratorii ei au decis să-i șteargă pagina de Facebook în urma unor neînțelegeri.

 

Astfel, Grapini a anunțat prin intermediul presei că își va construi o nouă pagină în cel mai scurt timp. ”O perioada de timp nu voi mai avea pagina oficiala de europarlamentar! Am pus administratori oameni fara caracter si mi-au sters pagina! In scurt timp voi avea o noua pagina oficiala! Viata iti ofera surprize!”, a transmis Maria Grapini.

Europarlamentarul avea una dintre cele mai urmărite pagini din Româna. Ea a căpătat notorietatea după ce a făcut o serie de greșeli gramaticale sau de exprimare – unele puse pe funcția de autocorrect a telefoanelor mobile.

De ecemplu, Maria Grapini a scris „Seară bună din Tela Viv!” (n. Tel Aviv) și „Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est”. Grapini se referea la Letonia, însă a dat vina pe programul de autocorectură al telefonului.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCULISELE PUTERII | Miron Mitrea a desemnat „repetentul și premiantul săptămânii” – Doi oficiali importanți nominalizați VIDEO
Articolul următorVictor Ponta, sarcastic: ”Ok – imi dau eu demisia ca nu au facut Ciolos, Voiculescu si PNL nimic pentru tratarea in Romania a persoanelor cu arsuri!”