Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a arătat uluit de faptul că liderul PNL, Ludovic Orban, își trece în CV-ul politic faptul că Laura Codruța Kovesi a ajuns procuror-șef al Parchetului European. Ponta consideră că ”ceva așa scârbos și grețos numai la Orban poți să vezi”.

„Eu nu vrea să critic, m-am plictisit să critic, cred că au făcut un lucru bun și sigur nu ține, dar au dat o ordonanță, ai făcut licitații îi dai drumul la treabă, pe vremea mea ne arestau imediat. Alt lucru bun, îl aud pe ministrul Educației că copii se duc la școală.

Pe partea economică. Au venit ăștia de dreapta nimic, zero barat. Încă poate guvernul să se ocupe de prețurile la energie. Am văzut că și-a trecut la realizările lui politice faptul că a pus-o pe Kovesi la Bruxelles. Orban merită să se sinucidă politic! Să te duci tu Orban unde ți-a făcut Kovesi dosar. Ceva așa scârbos și grețos numai la Orban poți să vezi.

Ei nu au nicio problemă nu a fost niciodată o guvernare atât de liniștită din punct de vedere dinamic. PSD-iștii nu se ceartă cu nimeni că sunt la Vama Veche.”, a spus Victor Ponta, la un post TV.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL / Florin Cîțu, mut la atacul Ungariei. De ce a mers premierul în locul lui Klaus Iohannis la summitul din Ucraina
Articolul următorDezvăluiri INCREDIBILE: Avem documentele pe care noul ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, le voia pierdute – Culisele Statului Paralel, astăzi, de la ora 18!