“PNL se joacă cu viața românilor, strict în funcție de interesul lor electoral”, apreciază ALDE.

“Este evident că lucrurile au fost scăpate de sub control de Guvernul Iohannis – Orban. În același timp, vedem în privința acestui Executiv haosul care domnește la toate nivelele.

În ziua în care Capitala a depașit indicele de 3 infectări la mia de locuitori, niciun reprezentant al Guvernului nu a știut ce să răspundă în privința măsurilor care trebuie și care vor fi luate.După ce au ratat intrarea în scenariul roșu, pe motiv că e weekend și prefectul e plecat în concediu, reprezentanții Guvernului PNL joacă situația la…păcănele. Prefectul Capitalei, reprezentantul Guvernului, și ministrul Educației au început să își paseze responsabilitatea în ceea ce privește scenariul roșu în cazul școlilor”, transmite ALDE într-un mesaj distribuit pe reţelele sociale.

“Lipsa unor măsuri concrete, habarnismul acestui Guvern, ne-au adus în situația în care vedem cum românii se îmbolnăvesc tot mai mult zi de zi, iar numărul deceselor crește alarmant. Mai grav este faptul că resursele spitalelor sunt tot mai puține. Medicii sunt epuizați, locuri la ATI nu mai sunt, iar în cazul tratamentelor nu știm dacă mai avem sau nu stocul necesar.

Azi tragem ponoasele unor decizii luate de Guvernul PNL în interes strict electoral: deschiderea școlilor și organizarea alegerilor. Însă, Orban și Iohannis sunt mult mai preocupați de câștigarea alegerilor și mai puțin de sănătatea românilor. Cea mai gravă criză sanitară, la care se adaugă o criză economică, ne-a găsit cum nu se poate mai rău: cu cel mai incompetent și ticălos Guvern posibil!”, se arată în mesajul ALDE.

Articolul precedentVictor Ponta desfiinteaza Guvernul PNL: ”Prostia și incompetența UCID mai multe victime decât la Colectiv”
Articolul următorKlaus Iohannis: ”Capitala a depășit acel indice ALARMANT. Foarte multe județe sunt aproape de acest scenariu. Se impun RESTRICȚII”