Clotilde Armand este vizată de un nou dosar deschis de procurorii antimafia, după un denunț făcut de sindicaliștii de la Administrația Domeniului Public. Plângerea penală transmisă la DIICOT precizează că oamenii edilului ar fi folosit o bază de date cu caracter personal de la un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice pentru a completa listele de semnături pentru depunerea unui nou mandat. Dezvălurile au fost făcute în cadrul emisiunii “Raport de zi” de la Realitatea Plus.

Avocatul Mircea Andrei, candidat la Primăria sectorului 1 din partea formațiunii Alternativa Dreaptă, a devoalat la Realitatea Plus un scenariu revoltător. Edilul Clotilde Armand ar fi folosit baza de date ale persoanelor care, de-a lungul timpului, au beneficiat de serviciile Centrului Caramian, pentru a le transforma în liste cu semnături necesare depunerii candidaturii la un nou mandat.

“Din câte înțeleg, ar fi probleme între Clotilde Armand și membrii USR din sector, care nu mai vor să o sprijine, așa că până pe 19 martie nu reușea să strângă semnături, în condițiile în care 1% din populația sectorului, pragul necesar pentru depunerea candidaturi, înseamnă undeva la 2.100 de oameni.

 
 

Pe data de 20 martie, fără aceste semnături și fără sprijinul organizației de sector, Clotilde Armand a procedat la fel ca în 2020 (când a pătrus în încăperea unde erau depozitați sacii cu buletinele de vot – N.R.). I-a trimis la Centrul Multifuncțional Caraiman pe consilierul Andrei Cristian Nicolaescu, pe directoarea Vasilescu Otrok Anca și pe șefa de la Ambulanță, Elisabet Gându, care a așteptat afară.

 

 
 

Imagine

Fotografie în care sunt surprinși câțiva dintre presupușii participanți la acțiunea de la Centrul Caraiman – Alina Popa (USR), Cristian Nicolaescu (consilier USR), persoană necunoscută (foto prezentat de Mircea Andrei, în direct la Realitatea Plus)

Aceștia, împreună cu directoarea centrului, Alina Eleonora Drăghiciu, cea care deține cheile și parolele de la server, s-au dus la orele 9:30 seara, au închis camerele video care acopereau zona în care au pătruns, au stat 5-6 ore, au accesat baza de date și (…) au luat numele, CNP-urile și au falsificat semnăturile, pentru că Biroul Electoral nu le poate verifica pe acestea, ci doar dacă datele de identitate sunt corecte”, a explicat Mircea Andrei, candidat la Primăria sectorului 1 din partea formațiunii Alternativa Dreaptă.

 
 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentAre 100 de ani și vrea să fie votat. Date surprinzătoare de la Autoritatea Electorală Permanentă
Articolul următorAnca Alexandrescu anunță Armaghedonul pentru Florian Coldea. Va urma un val de denunțuri împotriva caracatiței “generalului negru”