Fostul premier şi preşedinte al PSD Victor Ponta, care deschide lista de candidaţi ai PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor, a comentat evoluția atitudinilor din PNL în relația cu PSD.

„Deci gata – a rupt Ciuca Alianta cu PSD ca sa ii ‘repereze onoarea’ doamnei Diana! A rupt Alianta, dar la Senat ramane sef cu voturile PSD/ si la Guvern / si la toate functiile de sefi și șefuleți, sinecuri, masini, secretare, bilete de avion si alte ‘bucati de ciolan’ pe care la da PNL la toate pilele lor”, a spus Ponta, pe pagina sa de Facebook.

„Voi ati inteles cum a rupt, da? Dar de ce a rupt, eu nu mai inteleg! Pai nu au zis ei ca ‘se sacrifica’ si fac Alianta cu PSD ca sa lupte cu Rusia? S-a terminat razboiul? Nu au zis ei ca fac Alianta si lista comuna la europarlamentare cu PSD sa lupte cu ‘extremistii’ ( adica cu Simion si Sosoaca)?

Nu au zis ei ca fac Alianta cu PSD sa vada Uniunea Europeana ca e stabilitate in Romania? Pai acum nu mai conteaza lupta cu Putin, cu extremistii si stabilitatea? Acum PNL lupta alaturi de Diana Sosoaca pentru Rusia, impreuna cu extremistii si ca sa destabilizeze Romania contestand deciziile CCR?”, se întreabă retoric Victor Ponta.

„Ori s-au imbatat la cazarma – ori chiar au luat-o razna de tot ! Nicule – la loc comanda!”, a mai transmis Ponta.

 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentTU DECIZI! ROBERT SIGARTĂU, VICEPREȘEDINTELE PNL: MARCEL CIOLACU NU ȘI-A RESPECTAT CUVÂNTUL FAȚĂ DE NICOLAE CIUCĂ, ACEASTĂ ALIANȚĂ NU TREBUIE SĂ MAI AIBĂ LOC
Articolul următorTU DECIZI! MIHAIL NEAMȚU: ”LIPSEC, ASTĂZI CU DESĂVÂRȘIRE, INTELECTUALII DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI”