Fostul premier Victor Ponta a izbucnit după scandalul în care Mircea Geoană, fost membru PSD, actualmente secund la șefia NATO, a fost acuzat de plagiat. Victor Ponta spune că dezvăluirile de acest gen se fac mereu la comandă și au un substrat politic.

”Nu o sa mai scăpăm niciodată in Romania de sobolanii securisti care mereu cauta prin gunoaie cand primesc ordine? Daca Geoana nu candida – nu mai gasea nimeni nicio teza de doctorat dupa 20 de ani , nu -i asa ? Parca pana acum nu a candidat, nu a avut functii interne si internationale – a aparut Geoana prima data in viata lui in Romania si sobolanii acum au aflat. Aceiasi sobolani l-au gasit pe Ciuca cand asa era “ordinul” – daca s-a revocat ordinul au facut si ei “la loc comanda” si nu au mai vorbit de Ciuca ! Cand teza de doctorat a lui Kovesi a aparut in presa – sobolanij au primit ordin sa descopere ca e “doar putin , cam 5%”! Cand Ponta trebuia sa candideze au aflat sobolanii de la “Nature” ca cica am plagiat – ziceai ca se incalzeste Planeta din cauza mea. Cand trebuia dat jos Guvernul Ponta l-au gasit pe Gabi Oprea . Si tot asa ! Bai sobolanilor securisti – numai focile se mai uita la rahaturile voastre! Mai schimbati si voi placa ce naiba? Am inteles ca trebuie sa candideze numai cine spuneti voi – dar mai schimbati si voi prosteala!, a scris Ponta pe Facebook.

Și Mircea Geoană a reacționat dur la acuzațiile care i se aduc

„Din seria caută până găsești și, dacă nu găsești, inventează, mă trezesc astăzi cu o acuzație de plagiat a tezei de doctorat pe care am terminat-o acum 20 de ani. De ce astăzi? Probabil pentru că unii s-au speriat de discuțiile din spațiul public despre o posibilă candidatură a mea. Specialiști în domeniu s-au pronunțat deja public asupra unei teze la care am muncit timp de ani de zile. Când mai multe softuri anti-plagiat spun că NU există similitudini și totuși cineva se trezește să vină cu o acuzație falsă, nu pot decât să mă gândesc la rea-intenție sau rea-credință”, spune Geoana.

 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentSondaj: Mai mult de jumatate dintre romani cred ca viitorul presedinte ar trebui sa fie independent politic
Articolul următorNATO va trimite un emisar special permanent în Ucraina